Saltar al contenido

II trobada per a la creació d’una Escola Lliure als voltants de València

16 enero 2010

Estimats Companys i Companyes,

II trobada per a la creació d’una Escola Lliure als voltants de
València

El pròper dissabte 16 de gener a les 11:00h al Poliesportiu d’Alcàsser

Us esperem.

Poliesportiu Alcàsser:
http://maps.google.es/maps/ms?ie=UTF8&hl=es&msa=0&ll=39.377867,-0.437179&spn=0.015027,0.027595&z=15&msid=113840662916605373831.00047b3a10dee0cc4aa34

NOTA: Paseu aquesta informació a totes aquelles persones que puguen
estar interessades
          Més info: 615 190 183 (Albano) o 636 923 580 (Vicent)

IDEES IMPORTANTS

1a TROBADA (19 desembre 2009 a l’Hort del Pi)

  1. Necessitat de formar-se contínuament com a pares i educadors, com a persones que acompanyen el creixement dels xiquets i xiquetes.

  2. Iniciar un diàleg per compartir expectatives i clarificar què és el que volem. Arribar a un punt comú que ens servisca per avançar a amb solidesa.

  3. Anar estudiant les principals línies pedagògiques per tal d’aprofundir en elles i poder anar configurant un mapa de característiques importants a l’hora de fonamentar el projecte d’escola.

  4. Començar a funcionar amb tallers per a xiquets (preparats/coordinats per Sole-Mayte), però també per a pares, en els que poder anar experimentant tot allò que parlarem a la teoria. Donar una periodicitat als tallers per tal de tindre una continuïtat en el treball.

  5. Anar redactant, encara que siga de forma breu (2 o 3 fulls), l’esborrany del projecte (amb l’orientació de Sole) que voldríem dur endavant, que servisca per presentar-ho de manera informal a gent coneguda, interessada,…o per demanar subvencions,etc…

  6. Obrir el projecte, mitjançant xarrades, tallers, o altres activitats, a persones que potser no ho tenen tant clar, o no volen implicar-se tant directament en el projecte, i així donar a conéixer la filosofia d’allò que volem fer a la major quantitat de persones possible.

Potser aquesta idea haja d’esperar a tindre les coses més clares i el projecte més definit.

Una abraçada.

2 comentarios leave one →
  1. Yomisma permalink
    2 febrero 2010 9:43

    Hola,

    He leído esta entrada y me interesaría hablar con alguna persona que pueda informar sobre este proyecto. Si sigue adelante, si necesitan aún personas…Soy estudiante de Magisterio,terminaré el próximo año, me apasionan los niños, desde la perspectiva de escasa intervención, respeto y escucha total… De entrada me interesa mucho este proyecto, habría que ver. Ando algo desilusionada ya que no estoy dentro de los parámetros aceptables para ser una maestra de enseñanza en sistema público/privado o concertado… Bueno, espero que alguien conteste o me envíe un email para ampliar info.

    Saludos.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: